Met regelmaat wordt ik benaderd met de vraag om een symposium, een congres of de bezoekers hiervan te fotograferen. Een vorm van fotografie die ik graag uitvoer!

Doordat mijn uitrusting gericht is op lastige belichtingsituaties (concerten en woonhuizen) kan ik vaak zonder flitslicht te gebruiken werken. Dat kan tijdens de presentaties door de sprekers te fotograferen zónder de presentatie te verstoren. Doordat ook mijn telelenzen zéér lichtsterk zijn kan dit vanaf een redelijke afstand waardoorde toehoorders niet verstoord worden door een, vooraan in de zaal, druk bewegende fotograaf. Daarnaast kan mijn camera in een aantal stille modi waardoor het geluid van de neerklappende spiegel eventueel ook tot het verleden behoort. Tenslotte is onopvallende kleding ook iets waar rekening mee wordt gehouden. Kortom: zoekt u een fotograaf waarvan u wél professioneel beeldmateriaal ontvangt maar die nagenoeg onmerkbaar aanwezig is?

Neem eens vrijblijvend contact op.

De hoofdfoto op deze pagina werd tijdens een congres in Delft gefotografeerd. Voor het congres heb ik 2 fotolocaties vastgesteld (goed- en slechtweer locatie) in samenspraak met de organisatoren. Ook de plaatsing van de logo's, tekst en het formaat was op een proefdruk al voorbereid. Hierdoor is in minder dan 10 minuten de foto op locatie gemaakt. Binnen 1 uur na het maken van de foto is deze bewerkt, voorzien van logo's en verstuurd naar de vooraf ingelichte vakfoto centrale waar de afdrukken gemaakt zijn. De andere ochtend zijn de zgn. vakprints in het gewenste aantal afgeleverd bij de receptie van het congres. Na de lunch was iedere congresganger voorzien van een blijvende herinnering aan het congres en Delft.