Met regelmaat wordt ik benaderd met de vraag om een symposium, een congres of de bezoekers hiervan te fotograferen. Een vorm van fotografie die ik graag uitvoer!

Doordat mijn uitrusting gericht is op lastige belichtingsituaties (woonhuizen, scheepsinterieurs en concerten) kan ik vaak zonder gebruik van  flitslicht werken. Daardoor is het mogelijk te fotograferen zónder de presentatie te verstoren. Doordat ook mijn telelenzen zéér lichtsterk zijn kan dit vanaf een redelijke afstand waardoor de toehoorders niet verstoord worden door een, vooraan in de zaal, druk bewegende fotograaf. Daarnaast kan mijn camera in een aantal stille modi waardoor het geluid van de neerklappende cameraspiegel eventueel ook tot het verleden behoort. Tenslotte is onopvallende kleding ook iets waar rekening mee wordt gehouden. Kortom: zoekt u een fotograaf waarvan u wél professioneel beeldmateriaal ontvangt maar die nagenoeg onmerkbaar aanwezig is?

Neem eens vrijblijvend contact op.

Tijdens een symposia dag wordt er vaak ook gefilmd en worden er 360 graden foto's gemaakt. Gedurende de dag worden er indien gewenst korte minuut filmpjes en sfeerfoto's opgeleverd om te publiceren op site of social media.