"Ervaar de meerwaarde van een gepassioneerd vastgoedfotograaf en maak het verschil in de presentatie van uw aanbod op Funda"

Jan Piet Hartman Photography heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het fotograferen van sferen op commerciële wijze. Immers,  de fotografie moet zich bewijsbaar 'terugverdienen' voor de opdrachtgever.

Daar ligt één van de meest onderscheidende uitgangspunten van de geleverde fotografie ten opzichte van andere fotografen.  Als 'retail-dier' met jaren verkoopervaring in leidinggevende- en beleidsfuncties begrijpen wat een consument zoekt, prikkelt en over de 'aankoop' streep trekt.

Juist ook in deze tijd, waar huizen vaak al verkocht worden voor deze goed en wel op de markt komen. Maar bestaat het aantal potentiële kopers uit 1-2 kijkers of buitelen deze over elkaar heen om het object te bemachtigen? Met als resultaat een betere verkoopprijs, gunstig voor zowel de verkoper als de makelaar! Daarom is een optimale presentatie momenteel wellicht nóg belangrijker dan een aantal jaren geleden.

Daarbij geven de makelaars waarvoor ik reeds werk aan geen kijkers in woningen te krijgen die een geheel andere voorstelling van het pand hebben en teleurgesteld vertrekken. Waardoor men niet iedere keer opnieuw verspilde uren besteed aan bezichtigingen zonder resultaten. Klanten / opdrachtgevers die niet iedere keer opnieuw geconfronteerd worden met het 'kijk-klaar' maken van de woning zonder enig resultaat na deze inspaningen.

Daarom ook worden de klanten van de opdrachtgevende makelaardijen vóór het fotomoment van de panden door mij geadviseerd middels een uitgebreide PDF vol tips. Wordt de woning op locatie verder met oog voor detail gestileerd op basis van ter plaatse beschikbare materialen.

Staat een woning fotograferen synoniem met aandacht voor kleine details. Dat begint met kijken naar een pand zoals een geïnteresseerde kijker op internet dat doet. Daarom wordt er ook gemiddeld  een uur per woning aan fotografie besteed.    (Als er ook een video en 360 graden foto's gemaakt worden in dit gemiddeld 30-45 minuten langer)

Hierbij kunnen de uiteindelijke opdrachtgever, de huiseigenaar, en de makelaar in alle rust aanwezig zijn als dat gewenst is.

Door gebruik te maken van daglichtflitsers ontstaan natuurlijke plezierig kijkende foto's. Waarbij het flitslicht niet is terug te vinden op de gemaakte foto's. 

Nog dezelfde avond wordt de fotoserie digitaal aangeleverd bij de makelaardij.

In september 2017 mocht ik een livestream verzorgen bij Happix over Vastgoedfotografie: https://www.facebook.com/search/top/?q=happix%20-%20vind%20altijd%20de%20fotograaf%20die%20bij%20jou%20past