"Een fotoserie van een woning bestaan standaard uit ruim voldoende foto's om een goede indruk van de woning te geven en tenminste ook een hoogtefoto om een opvallende openingsfoto te hebben tussen het overige aanbod".

Maar ook een 360 graden foto maakt deel uit van dat pakket, al is het maar om via Facebook de woning beter op te laten vallen als de bewoners en de makelaar deze delen.

Als de indruk die achterblijft niet voldoende positief is zal men geen verdere aandacht meer aan het pand schenken, ook niet bij latere bezoeken. Kortom, vanaf het allereerste moment moet de presentatie volledig in orde zijn.

Op dit moment biedt een site als Funda daarvoor een aantal mogelijkheden. Naast professionele basisfotografie is er de mogelijkheid om 360 graden foto's en een video te presenteren van het pand. Aangevuld met 2D en 3D plattegronden.

Een combinatie van de hierboven genoemde mogelijkheden geeft een steeds hogere ranking op Funda. Bij een totale presentatie haalt een pand de hoogst haalbare ranking.

Daarnaast kan er een hoogtefoto worden toegevoegd om een betere presentatie van de buitenzijde van het pand te geven. Presentatie vormen als een slideshow van de fotoserie worden door Funda niet alleen als ongewenst beschouwd maar voegen ook niets toe aan de ranking.

Jan Piet Hartman Photography is erkend mediapartner van en daardoor altijd goed op de hoogte van de laatste presentatie ontwikkelingen op de site. Ook kunnen presentaties voor makelaardijen reeds op Funda geplaatst worden bij oplevering om upload tijd te besparen.

 

"Bij het aanbieden van een pand op de diverse websites krijgt u exact 1 kans om de aandacht te trekken van een potentiële koper...."