Om een woning optimaal aan potentiële kopers te presenteren biedt Jan Piet Hartman Photography de volgende mogelijkheden:

- Basisfotografie. Tenminste 15 stuks foto's bij een klein appartement en afhankelijk van het pand een veelvoud daarvan. Een pand krijgt het aantal foto's dat nodig is voor een optimale presentatie.

- Hoogtefotografie. Tot 7 meter hoogte boven straatnivo kan er gefotografeerd worden. Doordat er met een speciaal statief en niet met een drone wordt gewerkt is er geen regelgeving die wordt overtreden en dus geen risico op sancties die kunnen oplopen tot ruim € 8000 per overtreding. De gebruikte techniek mag overal zonder beperkingen worden uitgevoerd.

- 360 Graden fotografie. Met een speciale camera worden er 3 identeike foto's met een verschillende belichting gemaakt. Door deze in de nabewerking over elkaar te leggen ontstaat een foto die geen over- of onderbelichte delen kent. Op deze foto's kijkt u dus gewoon door de ramen naar buiten!

- Video. Met een speciale camera,voorzien van een hoge resolutie sensor, en een voorziening die ongewenste bewegingen tegengaat wordt er gefilmd in 4K kwaliteit. De video wordt professioneel bewerkt en gemonteerd. Bij oplevering is deze voorzien van makelaardij logo's en rechtenvrije muziek.

- 360 Graden hoogtefotografie. Een unieke combinatie van de eerder genoemde mogelijkheden. Hierdoor is het onderandere mogelijk om meer van grotere percelen te laten zien in de presentatie.

- Levering plattegronden in 2D en 3D.

- Inmeten volgens NEN2580.