Glasheldere, vaste scherpe prijzen. Maar ook duidelijke afspraken en snelle levering. Daarnaast, bij woningfotografie 'terugkom' garantie als het onverhoopt minder weer is tijdens de reportage om de buitenfoto's met een blauwe lucht opnieuw te maken. Een blauwe lucht 'inplakken' kán wel maar ziet er meestal niet uit! Dus liever het 'origineel' als service geleverd.

Niets is zo vervelend als niet weten waar men financieel aan toe is of onduidelijkheid over te hanteren prijzen.

Voor mij reden om standaard alleen met fixed-prices te werken, Dat is duidelijk voor u als opdrachtgever en duidelijk voor mij als ondernemer. Een fixed-price is ook een vaste prijs, voor u maar ook voor uw collega's. Voor iedereen geldt ook dezelfde prijs, dat is geruststellend voor u en gemakkelijk voor mij.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, of het nu gaat om regelmatige opdrachten of een eenmalige opdracht,. de prijs zal u verrassen!

Kennismakingsaanbod voor makelaardijen: de 1e foto opdracht is altijd op basis van 'no cure - no pay'. Voldoet het geleverde beeldmateriaal niet aan de gestelde verwachtingen, dan gebruikt u het niet voor publicatie, maar ontvangt u uiteraard ook geen factuur!

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, maar kent een eerlijke prijs! Daarom is er voor zowel de opdrachtgever als de fotograaf de zekerheid van een DuPho lidmaatschap en een erkend mediapartnership met Funda.