Amsterdam - Dakar Challenge 2019

In 2004 spraken mijn oudste dochter Maroucha en ik, Jan Piet, af dat we 'een keer' samen naar Dakar zouden rijden. Wie had kunnen bedenken dat het 15 jaar zou duren voor we daadwerkelijk van start zouden gaan?

(Het is geen rally, geen wedstrijd maar 1 groot avontuur, met een auto van € 500, waarbij het hoofddoel hulp aan kinderen met een beperking in Gambia is)

Op 2 november 2019 zijn wij vertrokken als team 1115 'Daughter & Dad' vanuit Amsterdam om in ongeveer 3 weken en 8500 km dwars door Zuid Europa en Westelijk Afrika naar Dakar te rijden. Vandaar zijn we doorgereden naar Banjul (Gambia) om niet alleen onze auto te veilen voor het goede doel, maar ook een prachtige check met ruim € 15.000 aan donaties te overhandigen aan

Stichting Boukarabou. link naar website Stichting Boukarabou

Ook voor de toekomst zullen de boekingen die binnenkomen via Happix, voor evenementen enz. ten goede komen aan dit indrukwekkende project!

Volg ons op Facebook: Klik (Hartmangoesdakar)

Onze auto voor de Amsterdam - Dakar Challenge

Deze stichting zet zich in om kinderen met een beperking op te vangen, te verzorgen en zoveel als mogelijk zelf voorzienend te laten worden.